onsdag 12 november 2008

Matakuten debatt.....

I skrivandets stund är det en en debatt på TV4 om programmet matakuten. Matakuten på TV4 är alltså ett program där vi fått följa Bert Karlsson och 3 kända mästerkockar i deras arbeta att förbättra skolmaten på några utvalda skolor. (Bilden nedan från tv4.se/matakuten)


Vi har startat den här restaurangguiden som nu råkar ha namnet matakuten.se. Vi har även lagt beslag på alla andra tillgängliga domänadresser som har med matakuten att göra, eller alla är väl att ta i men alla fall dem som har något egentligt värde i sig. Adresserna vi har är matakuten.se/com/nu/eu/mobi/tv/info/org/me/net!

Som ni kanske förstår har vi på grund av detta program fått en del uppmärksamhet både via mail och via telefon. Vi har fått mail från upprörda elever som vill ha hjälp med sin skola, men det har även trillat in en del mail från "skolkockar" som vill ha hjälp med argument till skolans styrelse som bara vill dra ner på kostnaderna.

Vi vill gärna publicera några av dessa mail, vi kommer naturligtvis inte att publicera några namn då detta kanske får konsekvenser för "författaren" men läs nu några av mailen från alla dessa engagerade själar.

/matakuten.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar